Merhaba arkadaşlar, konumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.
2-3 Ay önce bir E-Ticaret işi aldım, 2000TL'ye anlaştık, ilk 1000TL'yi peşinat olarak almıştım. İşin bitmesine az kalmıştı ki müşteri bi an ortadan kayboldu, mesajlarıma cevap vermedi,telefonu açmadı, bugün geri dönüş yaptı, geriye kalan parayı vermemek için son kalan şeyleri başkasına yaptırmış. Ödeme yapmasını istediğimde yan çizdi, biraz üstüne gidince, "nakit param yok daha sonra atarım" dedi, tabi ki yalan böylelerini çok gördüm, normalde siteyi kapatıp son ödeme gelene kadar açmıyordum ama bu işte sıkıntı olan şey hosting onlarda, normalde kendi resellerimden veriyordum ama bu sefer başka bir hosting üzerinden yaptım. Eğer kendimi yönetici yapıp şifreyi filan değişirsem, veri tabanından yetkimi silebilirler, çünkü hosting onlarda.
Büyük ihtimalle parayı filan vermeyecek, eğer parayı vermezse ileride sisteme engel olabilecek bir şeyler yapmak istiyorum. Kodlara virüs filan bulaştırmayı düşünüyorum, veya wordpress de kendimi yönetici yapıp, kullanıcılar sayfasında görülmemesini sağlayacağım.
Bu tarz şeyleri nasıl yapabilirim ? çünkü başka çare bırakmıyorlar.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Yaptığın işe lisans sistemi yaz dostum ve virüs filan konularında buradan maalesef yardım çıkmaz. Hakkını yasal yollardan aramalısın. Haklıyken haksız duruma düşme.
Ayrıca iş yaptığın kişi forumdan biri ise, şikayet var alanını kullanabilirsin.