Footer dan copyright php kismini silerek en altindaki yaziyi kaldirabilirsin arama yerine gelirsek page builder yok mu temada yoksa sayfalara gel home vardir ordan dene tema duzenleyiciden yapamazsan.. yani temayi tam bilmedigim için yorumlayamiyorum kusura bakma.
tema ismi: clipper hocam.söylediğiniz footer i deniyorum.lakin arama butonunun üstünde birde giriş diye bir yer var resimde gözüküyor bide simge onlarıda kaldıramıyorum.
Site eğer wordpress ise header ve footer php dosyalarını biraz karıştır. ordan halledemediysen temanın görünüm ayarlarında vardır. Wordpress değilsede hangi kaynağı kullanıyorsan bilen biri yardımcı olur. Eğer wordpress ise çözümü çok basittir. Zaten tema dosyaları içinde çok az kod oluyor.
Site worldpress hocam karıştırdım hemde bayağı 2saat oldu ama yok yapamadım.
Arama giriş Tema dosyalarında arama yapabilirsiniz header.php içinde olmalı. Temanın altındaki yazıda footer.php de olmalı oradan kaldırabilirsiniz
yok hocam belirttiğim gibi ne yaptıysam olmadı yani kaydediyorum ama sonuç gene aynı üstteki arkadaşın söylediğini bi deniyeceğim şimdi