Merhaba arkadaşlar;
KISA SÜRELİĞİNE ŞOK İNDİRİM!!
Bu konuda sizlere Microsoft Office 365 + 1Tb -5 TB OneDrive Satış hizmeti Sunmayı planlıyorum.
gerekli tüm ofis programlarını ve OneDrive bulut depolama alanını 1 TB (1024 Gb) ve 5tb içeren vazgeçilmez Microsoft Office 365 yazılım paketi sizlerle
Herhangi bir sabit ve mobil işletim sistemi için uygundur: Windows, IOS, Android, MacOs, Linux, vb.
Aynı anda 5 cihazda kullanabilir ve tüm bunlar için aylık ödeme olmadan sınırsız kullanıma açıktır.
Microsoft Office 365 + 1Tb Hizmet Bedeli : 35
>> 15
dir Microsoft Office 365 + 5Tb Hizmet Bedeli : 45
>> 25
dir (Her zaman stokta olmuyor o yüzden almadan önce sorunuz)
watsapp :
530 696 26 16 dan ödeme ve detaylar için hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz

Bu sektör benim için biraz yabancı olduğundan dolayı işler oturana kadar teslimat süresinde ufak aksamalar olabilir.

Çok acelesi olan, Bekleyince kendisini dolandırılmış gibi hissedecek, her saniye ürün nerde,daha gelmedi, *********** mısın şeklinde yorum yapma potansiyeline sahip arkadaşlar için uygun bir satış konusu değildir.
Bu anlamda yanlış anlaşılmaları engellemek için şimdi ve daha sonrasında %100 sorgusuz sualsiz iade işlemi yapacağımı taahhüt ediyorum
Bu süre boyunca hem sizin ile benim aramda hemde benim ile tedarikçi arasında bir güven köprüsü oluşmasını hedeflemekteyim. Bu güven köprüsü oluşuncaya kadar paranızın %100 ünü hiç bir kesinti yapmadan size geri ödemeyi taahhüt ediyor olmamın sebebi ise doğacak maddi kayıpları tamamı ile üzerime alarak sizin mağdur olmanızı engellemek istememdir Herkese bol kazançlı Günler dilerim...