Merhaba arkadaşlar,
Kuzenim nakliye işinde Ankarada aracı falan var kendisine bir site yaptım 1 aydırda Adwordsda reklam veriyor. Ortalama günlük 200 tl veriyor reklama. Şimdi kendisi bu işi bilmiyor Adwords, web gibi şeylerden her şeyi ben ona hal edip teslim ettim. Bana gel web sitesini Adwords işini al müşteri bazlı çalışalım dedi bende tamam dedim. Şimdi daha önce adwordsda nakliye reklamı açmadım tabi ama ona açtığım için istastikleri görüyorum tabi. TBM başı şu an 7-9 tl arası gidip geliyor. Sadece Ankaraya açıyoruz reklamlarını. Bende nakliye işinden anlamadığım için bu maliyetler neyi kurtarıyor neyi kurtarmıyor bilmiyorum tabi. Sizce bu TBM ler iyi mi mesela dün harcadı 200 tl 12 arama gelmiş kendisine. Kendisine nasıl bir teklifte bulunabilirim? Arama bazlı mı yoksa ben reklamı vereyim her aldığın müşteriden 100 tl benim kârım mı diyeyim? Konuyu çok uzattım bu işte olan özellikle Ankarada yapan veya deneyimi olan nasıl bir iş ve kazanç paylaşımı yapmak doğru olur fikir verirse sevinirim. Geceniz hayırlı olsun 🙂