Hocam bundan 1.5 yıl önce çok aktif bir hayatı olan ben, günde 4-5 saat uyuyordum, sürekli dışarıdaydım ve hastane stajım dolayısı ile sağlıklı besleniyordum. Fakat akşam vakitlerinde fast food yemek zorunda kalıyordum. Aynı eve geç saatlerde gidip uyuduğum 4-5 saat dışında sürekli dışarıda takılan birisiydim. Velhasıl kelam benim o zamanlar kilom 80-85 civarıydı. O zamanlar çok çay içiyordum sizin gibi ve şekerli içiyordum.

Bundan 1 yıl önce sınavı kazanamadığım için evde daha çok vakit geçirmeye başladım. Fakat garip bi şekilde evde çay demlemeye üşendiğim için kutu kutu yeşil çay almıştım. Sigara kullanıyorsanız eğer sigara ile yeşil çay bambaşka bir tad verecektir. Böylelikle günde 4-5 bardak yeşil çay içmeye başladım. Sonra istemsiz olarak normal çaya şeker atmamaya başladım. Attığımda beni aşırı rahatsız ediyordu. Tamı tamına 15-16 kilo verdim. İstemsiz olarak, evde oturmama rağmen.
Yeşil çay gerçekten ayrı bir tad veriyor, onun tadına alıştıktan sonra normal çayı şekersiz içmeye başlıyorsunuz. İstisnai bir şekilde kahvaltılarda kaşığı bi şekere değdirip bardağıma koyarım. Ondan fazlası inanın artık midemi bulandırıyor. Yeşil çayı mutlaka deneyin hocam.