ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

İnstagram'da takip ettiğim birçok mizah ve bilgi sayfası var. Bu sayfaları incelediğim zaman hem etkileşimi yüksek hemde eğlenceli paylaşım ve yorumlar mevcut. Bu kontrolün bende olması açısından büyük bir sayfa satın almayı planlıyorum bütçeden yana sıkıntım yok.

Ancak bu bir satın alma konusu değildir lütfen pm atmayınız. Satın alma konusu açtığım zaman istediklerimi belirterek açacağım. PM atanlar rapor edilir.

Sorularım:
1- Satın alırken nelere dikkat etmeliyim?
2- İstatistikleri en net anlama ve fiyat biçme yöntemi nedir?
3- Sayfa yönetiminde dikkat edilmesi gereken güvenlik önlemleri nelerdir? Ör: gizli sayfa, ilk mail, spam koruma vs.
4- .. cevaplara göre yeni sorular ekleyebilirim. Ayrıca tecrübelerinizi merak ediyorum.

Bu işe girmeyi düşünen arkadaşlar içinde güzel bir kaynak olabilir. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle başlığınıza istinaden yazmak istiyorum. Eğer daha önce hiç instagram yönetmediyseniz size en büyük tavsiyem bi anda büyük bir sayfa almamanızdır. 10k ve altı bir tane sayfa alarak tecrübe edinmenizdir.
Diğer sorularınıza cevap vermek gerekirse;
1-Güvenilir kişisen almak. İlk maili alsanız bile sayfayı girdiği cihazdan geri alabilir (belirli bir süre).
2-Bu aralar instagram fiyatları uçmuş durumda o yüzden bir biçim ve yöntemi yok
3-Şifrenizi mümkün mertebe karışık ve özel karakterler ile yazınız, 2fak. doğ. açınız ve ilk maddeye dikkat ediniz.
4-...