Tam bir 2020 yol haritası yapmışsın hocam ama hiçbiri ile tecrübem yok

Hocam konuda bahsettiğim gibi frontend ile uğraşıyorum, bazen dediğin gibi blog scriptleri, haber scriptleri, tarayıcı tabanlı clickbased oyunlar, farklı fikirlerim oluyor ayrıca, bunların arayüzünü diyelim ki boş zaman buldum kodladım, ah bir de işlevi olsun dediğim zaman PHP kullanıyorum ama tam bir yazılım mimarisine sahip olmadığım için kodlarım pek güzel görünmüyor. Özellikle laravel'i gördükten sonra benim php kodları biraz kötü göründü. Backend bilgim de zayıf olduğu için mvc yapısına sahip dillerle sanki daha oturaklı kod yazdığımı hissettim.
Ama kod yazarken işin hızlı bitmesi, çalıştığım işi örneğin blog scripti yazdım sattım, alan adamın ilerde bir özellik falan değiştirme&eklettirme yaptırmak istediğinde dosyaları herhangi bir yazılımcıya vererek kolaylıkla düzenleyebilmesi falan önemli.
Misal ben blog kodladım, sattım, adam edit yapmaya yazılımcı bulamıyor, yazılımcı kodu beğenmeyip bu işi yapmam diyor falan o olmaz işte.
Forumda Sürdürüle bilirlik konusunda şikayetçisiniz ama dotnet tarafına geçmeyi düşünüyorsunuz.
Örneğin
ASP.NET MVC ile bir blog yapıp sattınız. Sattığınız adam sizce PHP konusundamı yoksa ASP.NET MVC'i bırakın
ASP.NET tarafındamı daha kolay adam bulur ?
Evet büyük firmalarda sürdürüle bilirlik ve devamlılık için
ASP.NET ve MVC tercih etmektedirler ama sizin hedefiniz bu ekiplerden birine dahil olmak değil.
Bu konuda PHP 7 ve Object Oriented Programming standartlarını tam olarak hazmetmenizi tavsiye ederim. Çünkü gördüğüm ve anladığım kadarı ile siz forum piyasasını ve kişisel projeleriniz için bu dili öğrenmişsiniz.
dotnet tarafında forumda iş bulmanız zorlaşacak,Basit projelerde daha fazla zaman kaybı olacak ve yazdığınız projelerin sürdüre bilinmesi ve devamlılığı zorlaşacaktır.