Merhabalar,
İmzamdaki websitesinde bizlerle birlikte çalışmak üzere haber/makale editörleri aramaktayız. Platformumuz 3 ay önce açılmış olup, yaptığımız yatırımlar ile hızlı bir şekilde Google News kaydını almıştır. Bu bağlamda belli konularda bizlere yardımcı olabilecek arkadaşlar aramaktayız. Aradığımız arkadaştan beklediklerimiz şu şekildedir:
# İşi teslim edeceği tarih verip, belirlenen tarihte hiçbir türlü ulaşılamayan kişilere o anda ödenmesi gereken tüm ödeme yapılıp ilişik kesilecek ve eksi ticaret puanı verilecektir.
# Teslim edilmesi gereken iş gecikeceği zaman önceden bildirilmesi gerekmektedir. Buna göre günlük/haftalık/aylık planlamalar yapılmaktadır. Belirtilmediği taktirde bir yukardaki madde geçerli olacaktır.
# Ekibimizden biri olmaya istekli biri olmasını beklemekteyiz. Örneğin görüş alış-verişi için soru sormamızdan rahatsız olacak kişiler iletişime geçmesin.
# Düzenli bir çalışma sağlanırsa ileriki dönemlerde opsiyonel olarak YouTube çekimlerine katılabilir.
# Noktalama ve SEO konusunu bilmeli. Özellikle bu konuda "ben çok biliyorum" diye gelip içeriklerde örneğin "eğer" yerine "eyer" yazacak insanlar hiç iletişime geçmesin.
# Biraz samimi bir üslup ile yazı yazabilecek. Gazete gibi kurumsal olmaya gerek yok
Noktası noktasına maddelemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Siz bizim istediğimizin ana fikrini anlamışsınızdır diye umut ediyorum.
İş Opsiyonu 1 :
Haber Editörü - Günlük olarak anlaşılan sayılarda haberleri hızlı bir şekilde sitemizde paylaşacak. Haberler minimum 200 kelime olacakken, herhangi bir şekilde copy-paste anlaşıldığı taktirde ilişik kesilecek. Haberler Türkçe içeriklerden bulunursa kaliteli bir özgünleştirme yapılacak.
İş Opsiyonu 2 :
Makale Editörü - Ortak olarak fikir alış-verişi ile belirlediğimiz makaleler ile ilgilenilecek. Minimum 500 kelimelik makaleler anlaşılan aralıklar ile girilecek.
İş Opsiyonu 3 :
Video Montaj - Haftada minimum 2, maksimum 3 adet YouTube videosu çekilecek. Bu videolar için montaj yapabilecek kişiler aramaktayız. Sahip olduğumuz programların lisanları, gereken ücretli animasyon, görsel, taslak vb. içerikler kendisi ile paylaşılacak.
İş Opsiyonu 4 :
Sosyal Medya - Facebook, Twitter ve Instagram olmak üzere bunlardan anlaşılanları ile ilgilenilecek. Öncelik Facebook ve Twitter.
Yorucu bir günün ardından anlık olarak plansız bir konu hazırladım. Eğer anlaşılmayan bir kısım varsa özel mesaj yolu ile belirtirseniz çok memnun olurum.
İş imkanları ile ilgilenenler de hangi iş ile ne kadarlık bir ücret karşılığında ilgilendiğini belirterek özel mesaj yolu ile iletişime geçebilir. Bunların dışında lütfen ne konuya gereksiz yorumlar atalım, ne de gereksiz mesajlar gönderelim...
Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi çalışmalar.