SEO danışmanlığı verdiğinize yönelik herhangi bir yasal sözleşmeniz yoksa hukuki açıdan siz haksız duruma düşerseniz ileride yaşanacak herhangi bir sorunda.
Ben sizin yerinizde olsam bu işi yüz yüze tatlı dille hallederdim.
Yanlarına gidin,
''xx Bey/ Hanım malum bu eski çalışanınız sebebiyle bir sorun yaşadınız, lakin ben süreçte bu tarz durumları öngörüp, hizmet kapsamımda olmamasına rağmen sizin sitenizin yedeklerini almıştım.
Bu yedekleri tekrardan bir efor harcayıp kuracağım ( bu işlem biraz meşakatli lakin sizin için bunu yapacağım madur olmamanız için ).
Ayrıca bildiğiniz gibi bu SEO danışmanlığı süresince benim giderlerim söz konusu oldu, ben bunların tamamını sizden bir ön ödeme almadığım için sizin adınıza kendi cebimden harcadım.
Size verdiğim taahhütleri de yerine getirdim.
SEO için anlaştığımız ödemeyi sizlerden rica ediyorum, akabinde de ben xx iş günü içerisinde web sitenizi de tekrardan kurup sizlere teslim edeceğim.''
Verdiğiniz iş bu sektörde sadece SEO danışmanlığı değil, aynı zamanda iletişim de satıyorsunuz, kişinin yeri geliyor psikoloğu oluyorsunuz, onların gözünden, dışarıdan farklı bakış açıları ile harmanlayıp bu tarz süreçleri çok iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.
hocam teşekkür ederim bu şekilde yazacağım sağol