ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

İnstagram'da takip ettiğim birçok mizah ve bilgi sayfası var. Bu sayfaları incelediğim zaman hem etkileşimi yüksek hemde eğlenceli paylaşım ve yorumlar mevcut. Bu kontrolün bende olması açısından büyük bir sayfa satın almayı planlıyorum bütçeden yana sıkıntım yok.

Ancak bu bir satın alma konusu değildir lütfen pm atmayınız. Satın alma konusu açtığım zaman istediklerimi belirterek açacağım. PM atanlar rapor edilir.

Sorularım:
1- Satın alırken nelere dikkat etmeliyim?
2- İstatistikleri en net anlama ve fiyat biçme yöntemi nedir?
3- Sayfa yönetiminde dikkat edilmesi gereken güvenlik önlemleri nelerdir? Ör: gizli sayfa, ilk mail, spam koruma vs.
4- .. cevaplara göre yeni sorular ekleyebilirim. Ayrıca tecrübelerinizi merak ediyorum.

Bu işe girmeyi düşünen arkadaşlar içinde güzel bir kaynak olabilir. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İlk mail'i mutlaka olan bir sayfa satın alın, istatistikleri net anlamayamazsınız hepsi manipülasyona açıktır sayfayı bir süre takipte kalın 10bin ve üzeri bir yatırım yapacaksanız sayfada bir anormallik olup olmadığını kısa sürede anlarsınız. Instagram üzerinde manipüle edilemeyen bir veri söz konusu değil maalesef. Satın alırken içerik akışına ve hedef kitlenin durumunu iyice incelemeniz de fayda var bunu ben yapabilirim diye düşünüp kısa süre içerisinde başarısızlığa uğrayabilirsiniz bu tarz sayfalar ciddi çaba ve uğraş gerektirir ayrıca sektörde birden fazla parametre var daha önce bu tarz bir sayfa yönetip yönetmediğinizi bilmiyorum ama eğer yönetmediyseniz mutlaka bir sayfa açıp işe başlayın, daha sonrasında büyük bir sayfa satın alın belki de büyük bir sayfa satın almanıza gerek kalmayabilir.