ilkerdemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 13' kısmına takılmayın çözünürlük yüksek olduğu için o açığı kapatıyor. Artı iphone telefon ile senkron çalışması efsane tavsiye ederim.
Bunu diyen çok kişi var hocam, demek bir bildiğiniz var... Yüksek ihtimalle macbook air alacağım..
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5500 liraya 2019 pro varsa 6-7 tane alayım.
Yanlış anlamış hocam hocamız
IstanbulHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki ürünüde kullanan biri olarak macbook almanı tavsiye ederim.
uzun zaman olmuştur monster power tuşuna basmayalı
Hocam macbook air mi kullanıyorsunuz pro mu? Yani kağıt üstünde özelliklerde mesela monster daha iyi gelse bile apple kalite farkını yine gösteriyor diye düşünüyordum. Örneğin ben iPhone'dan çift hat için Xiaomi'ye geçtim. Kağıt üstünde xiaominin özellikleri daha iyi olmasına rağmen performans bakımından iphone'nin yanından bile geçmediğini farkettim. Bu durumda böyle midir? Görüşünüz için teşekkür ediyorum.
VodkaKarpuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem macbook pro var hemde monster ikisinide kullanıyorum. İş için internet işleri montaj v.s macbook oyun için monster kullanıyorum memnunum
İş için derken hocam, ne yapıyorsunuz hangi programlar yüklü, detaylıca yazabilir misiniz iyi ve kötü özelliklerini.. Teşekkür ederim.

pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapacağınız işlere göre değişir. telefonla çok foto video çekip sosyal medyada pc üzerinden düzenleyip paylaşan biriyseniz telefon macbook bağlantısı önemli olabilir. arada benim gibi cs go falan oynuyorsanız macbook yeterli gelmez monster gerekir. ben sırf bu yüzden masaüstü pc topladım. laptopumu o yüzden satıyorum. asus düşünmüyorsanız yapacağınız işlemlere göre düşünün ve iyi karar verin. arada bi pubg mobile emulatör üzerinden pc de oynarım yada cs go oynarım eski günleri yad ederim diyorsanız kesinlikle monster. yok ben kesin oyun oynamam diyorsanız macbook. macbook iş bilgisayarı kısaca. internet işlerinizi rahatlıkla yaparsınız. oyunda ısınır. tecrübe edildi.

bu arada ilanım https://www.r10.net/ikinci-el/215306...rti-940mx.html
Hocam şuan elimde 4 gb ekran kartı, 8 gb ram asus var onu satmayı düşünüyordum arada sırada PubG emulator oynuyorum. Belki duruma göre satmayabilirim. Ama genel olarak kendi hayatımı şekillendirmek istiyorum bu nedenle işe odaklanmam gerekiyor. Sadece iş amaçlı bilgisayar alırsam bu beni kısıtlar ve işe odaklanmamı sağlar. Eğer çok oyun oynayasım gelirse internet cafeye gidebilirim, ama sanmıyorum.. O yüzden macbook geliyor gibi,hayırlısı olsun.