bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Macbook pro 2019
Hocam bilgisayar için ayırdığım bütçe o kadar değil, maalesef.

bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2017 ne kadara alacaksınız
5500 ₺ gibi rakamlara mevcut hocam.

pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyun oynaamayacaksan monster gibi kalası taşımana gerek yok. macbook alırsan ister dağa ister sahile ister parka gidip işlerine bakabilirsin. iPhone ile de entegre dediğin gibi Airdrop ile dosya transferleri yapabilirsin resim video not vs.

ama yok arada oyun oynarım diyorsan monster al derim. ama yazdığına göre oyunla işin yok. o yüzden macbook air al. ben yıllarca kullandım. çok memnundum. kuş gibi hafif pc.

Düşünürsen Asus i7 7. Nesil8 gb ramli bir laptopum var. ilanım vardı. 4500 istiyorum ama garantisi bittiği için indirim yapabilirim.
Hocam oyun oynamıyorum genel olarak ama bazen eski günleri yâd etmek amacı ile bazı sevdiğim oyunlara takılıyorum. Ama bu benim için sorun değil. iPhone ile entegre çalışması gerçekten çok cazip geliyor. Bu özelliği acaba gözümde fazla mı büyütüyorum. Bu arada hocam teşekkürler ama Asus kullanmayı düşünmüyorum daha.

BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi birbirinden çok farklı platformlar. MacOS / Windows.
Kullanım alanınıza göre, yapacaklarınıza göre tercih edilebilir.
ANCAK, bilgisayarı film izlemek ve görsel hazırlamak için kullanacaksanız, MacBook almanızı tavsiye ederim.
İleride canım sıkıldığında oyun oynarım diyorsanız Monster almanızı tavsiye ederim. Tabi bu noktada, monster'ın donanımsal özellikleri de önemli.
Evet hocam ikisi de farklı işletim sistemleri fakat Windows'un gereksiz bir hantallığı var. Gerçekten bunu hissediyorum hangi bilgisayar kullanırsam kullanayım o nedenle biraz bıkkınlık geldi.Yani çok performans gerektiren işler yapmıyorum fakat aynı anda 20 sekme bile açtığım oluyor. Bu Mac'te bana sorun doğurur mu onu bilmiyorum.