Chrome tarayıcıdan adsense ana sayfa açın. Adres satırının yanında, sağ üstte bulunan 3 nokta işaretine tıklayın. ''Ana Ekrana Ekle'' işaretleyin. Böylece tıpkı mobil uygulamada olduğu gibi cep telefonunuzun ana ekranından tek tıklama ile adsense hesabınıza ulaşabilirsiniz
Hocam burada olay çözüm değil. Sanırım ben anlatamıyorum

Öyle veya böyle artık tarayıcı üzerinden giriş yapacak mıyız? Bunun zaten çözümü ya da çözümleri var. Çok istiyorsak webview bir uygulama yapıp yine uygulama üzerinden giriş yapılabilir. Yada sizin söylediğiniz gibi yapılabilir. Sorun yapılabilir de değil. Olay ne biliyor musunuz? Yenilikten uzaklaşmak. Bir uygulamanız var ve bu uygulama üzerinden erişimi kapatıp sadece desktop ya da mobil tarayıcı üzerinden erişime açacaklarını dile getiriyorlar. Bunun nedeni nedir? Biz bir yayıncı olarak bu tercihin Google açısından ne gibi yararı olabilir? Bunu tartışmalıyız. Native işlenmiş bir uygulama ile webview ile oluşturulmuş ya da web dili ile oluşturulmuş bir kodlamanın mobil üzerinde kullanımı rahatlık açısından aynı olamaz. Uygulama üzerinde kapatılamayan bir açık mı tespit edildi? Yayıncının davranışları yeterince izlenemiyor mu? Bunun altında mutlaka bir neden var. Ama bu neden bana göre yayıncıyı rahatsız edecek ama Google'ın iş akdini rahatlatacak bir neden diye düşünüyorum. Bana çok garip geldi. Siz nasıl mobilden Facebook'a girdiğinizde mobil uygulamadan aldığınız işlevselliği alamayacaksanız, aynısı Adsense içinde geçerli olacak.