Masske34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Icerikler en az 300-400 kelime hocam ordan gol yemiyor kesin eminim.

1. Domain daha önce başka hesaptaysa Kısıtlama geldiyse ve bu damainle yeni hesap açtıysan banlanırsın (hayır hepsi ilk kez tek tek denedim )
2. yeni açılmıs adsense hesaplarına yada yenı onay almış adsense hesaplarina hemen reklam kodu yerleştirme hit otursun (direk reklam koydum hepsine burda hata yapmış olabilirim )
3. yeni açtıgın site trafigi %80 bottur google botlari,alexa botlari,sosyal medya botlari,spam botları vs (sosyal medya ve arama motoru hepsini inceledim )
4. Yeni açtıgın sitelerde günlük kendi ip adresinle dahi 500 ün üzerinde adsense gösterimi alırsın ( mümkünatı yok admin panelde geziyorum sürekli)
5.Mümkün olukca sitenin google yandex gibi aramam motorlarından hit almasını bekle azda olsa hit gelsin ( bunu denememiştim bakacağım)
6. Yeni hesapların karşılaştıgı sorun bu hesap kısıtlama ve hesap devre dışı bırakılma herkezde oluyor
6. Adsense hesaplarin açılışında yada hesaplara muhtamelen aynı pc den giriş yaptın o yuzden biri gecersiz tıklama aldıgı için digerlerinide banladılar( bu farkediliyor mu daha önceden ban yiyen hesaplara aynı pc üzerinden giriş yaptım)
Daha önce aldıgın ban yiyen domainleri kullanma
pc formalta yada bi vps al 10tl vindows almanya vds yeni domain al yeni domainle başvuru yap onaylama sürecinde kendi pc le kesinlikle giriş yapma
sürekli vps de kontrol et onaylanınca reklam ekleme siten otursun adsense 15 gunluk 20 gunluk olunca ve site hitin oturunca reklam kodu koyarsın otomatık reklamları kulanma sitende manuel ekle bu şekilde ilerle

Benim vaktim yok derseniz domain onaylı adsense hesabı alın o şekilde devap edin

Sitenin birinde politika ihlali oldugunda senın giriş yaptıgın butun hesaplar etkileniyor
bir siten reklam kısıtlaması aldıysa digeride alıyor
bir siten banlandıysa diyeride banlanıyor
Adsense hesapları arasında bağlantı kurulmaması en mantıklısı google bunu anlamaması gerekıyor