drift34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içeriğiniz yetersiz olabilir. Sadece resim yada video mu paylaşıyorsunuz eğer varsa açıklama satırınız kaç kelimeden oluşuyor ?
Icerikler en az 300-400 kelime hocam ordan gol yemiyor kesin eminim.

1. Domain daha önce başka hesaptaysa Kısıtlama geldiyse ve bu damainle yeni hesap açtıysan banlanırsın (hayır hepsi ilk kez tek tek denedim )
2. yeni açılmıs adsense hesaplarına yada yenı onay almış adsense hesaplarina hemen reklam kodu yerleştirme hit otursun (direk reklam koydum hepsine burda hata yapmış olabilirim )
3. yeni açtıgın site trafigi %80 bottur google botlari,alexa botlari,sosyal medya botlari,spam botları vs (sosyal medya ve arama motoru hepsini inceledim )
4. Yeni açtıgın sitelerde günlük kendi ip adresinle dahi 500 ün üzerinde adsense gösterimi alırsın ( mümkünatı yok admin panelde geziyorum sürekli)
5.Mümkün olukca sitenin google yandex gibi aramam motorlarından hit almasını bekle azda olsa hit gelsin ( bunu denememiştim bakacağım)
6. Yeni hesapların karşılaştıgı sorun bu hesap kısıtlama ve hesap devre dışı bırakılma herkezde oluyor
6. Adsense hesaplarin açılışında yada hesaplara muhtamelen aynı pc den giriş yaptın o yuzden biri gecersiz tıklama aldıgı için digerlerinide banladılar( bu farkediliyor mu daha önceden ban yiyen hesaplara aynı pc üzerinden giriş yaptım)