Merhaba arkadaşlar hobi olarak evden basladigim ve sonrasında atolye tutup oradan devam ettigim isyerimi çok uygun fiyattan devredeceğim. Konuyu uzatmayacam ballandıra ballandıra anlatmayacam isi bilen zaten karinida bilir. Atolye ahşap atölyesidir masif ürünler yapıyorum ağırlık olarak masa. ınstagram dan satış yapıyorum 1k lik sayfam mevcut ve sadece reklam vererek sıfırdan o hale getirdim yani tamamiyle doğal ziyaretçi. Günde 20-30 tl reklam ile 3-4 Günde 5bin de kazandigim oldu 7-8 binde. Bir çok sipariside iptal ettim nedeni ise yalnız olmamdan ve yetistiremedigimdem dolayı. Devir etme sebebimde kesinlikle odur tamamiyle yalnızlık. Bir kaç eleman aldım lakin hertaraflari oynamaya başladı hergun geç gelmeler isi safsaklamar vs vs gibi. Baştan belirtmekte fayda var benim gibi otoriter kuramazsanız elemanlar üzerinde duygusal davranırsanız en önemlisi ekibiniz yok ve yalnız girecekseniz baştan söyleyeyim size göre değil bu iş.

Atölye ümraniye dudulluda 120m2 wc ofis vs bulunmakta gayet geniş bir yer ve kerestecilere imalatcilara yakın misal 60tl gibi bir fiyata tel sandalye alıp 150 tl ye çok rahat satıyorum. Bu amaçla oradan tuttum yeri yoksa ben avrupa yakasında ikamet ediyorum kirası 800 tl gayet uygun. N11 de mağazam mevcut oradanda 2 Adet satış yaptım reklam falan çıkmadan trendyolda mağazam var lakin hiç urun ekleyemedim.

Atölyedeki makinalar hepsi sıfır ve faturalı olarak alınmıştır 14-15 bin tl ödenerek hepsi boshc markadır.

istediğim fiyat 17000 tl dir arkadaşlar fiyat gayet uygundur. Atolye ve yanında n11 mağazam trendyol mağazam web sitem ınstagram sayfası da verilecektir. Ve daha can alıcı nokta ise 10k ya yakın sipariş var yani 3.700 tl + 5k+ sipariş var oda devredilecek Bu sipariş anlaşılmıştır ve dahada artacaktır aynı kişiye sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz hayırlı sabahlar.