24 gün önce ttnet sözleşmemin bitmesinin ardından turknet üzerinden devam etmek için başvuru yaptım. Ardından istenilen evrakları gönderdim. 1 hafta geçti elimize ulaştı dediler. daha sonra online işlemlerde hatalı belge yazarken beni arayan hanfendi evimde sabit telefon olmadığını söyleyerek sistemde verilen belgeleri tekrardan imzalayıp göndermemi istedi. ve bize geçmeden de hemen halledileceğini ve ttnet hattımızı da iptal etmememizi söyledi. bende denileni yaptım birdaha kurulumla uğraşmamak için iptal ettirmedim ve kendilerine bana her gün ekstra fatura yazıldığını belirttim fakat ellerinden geldiğince uzattılar. herneyse fatura 105tl olunca iyice delirdim ttnet den devam ettirdim. şimdi bana sürekli mail atıyorlar aktivasyon işlemlerine devam edebilmemiz için lütfen evrakları gönderin diye fakat bende göndermiyorum. benim aklıma takılan online işlemlerde paketim aktif görünüyor. daha bağlanmadığı halde arkadaşlar faturalandırma başlatmış herhalde. ilk söyleyeceğim kesinlikle türknete geçme fikri olanlar tavsiyem unutsun. ilk evrakları alırken yalakalık yapıp daha sonra umursamıyorlar. asıl soruma gelirsek bu arkadaşlar bana ay sonu fatura kitlemeye çalışırlarmı ? şuanda ellerinde yanlış belgeler var bunların geçerliliği varmı ? cevaplarsanız sevinirim.