Merhabalar

aktif olarak ticimax kullanmaktayım, bu forumdaki bir çok insan ideasoft, ticimax, t-soft, rnd gibi hazır yazılım sistemleri ile çalışmıştır.

ben şahsen ticimax'ten nefret ettim, her şeyden külfet pahası fiyat istemeleri - geç dönüşleri ve bu aralar daha da popüler işleri olan sürekli çökmeleri. geçen çöktü, sunucu dediler sonra çöktü başka hizmet aldığımız firmadan dediler, burunlarından da kıl aldırmıyorlar. misal whatsapp ikonu istedim, 750TL dediler aynısını tsoftta 100lira dediler.

şimdi t-soft düşünüyorum. elbette onlar da istenilen modülden para isteyecekler ancak görülebilir fark olarak şunu gördüm ; "yazılımcı ile direkt muhatap seçeneği".yani bana yazılımcı tahsis edip, sorunlarınızı bizzat böyle çözebilirsiniz dediler.

Her şeye rağmen, tecrübeli olarak gördüğüm sizlere de danışmak istedim. Misal t-soft ne sorunları çıkarabilir, katkısı daha mı iyi olur? ticimax ile devam etmeli miyim? 1 yıl olacak, hacim de arttı bi çıtır.
ve son olarak yeni açılan işletmeden, büyük işletmeye doğru yazılım firmalarını sıralarsam, hacim arttıkça sıralama böyle mi olmalı ?
ideasoft < ticimax < tsoft < RND