zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem yt videolarında göstermişler çakma nasıl anlaşılır diye hemde xiaomi sitesinden kontrol edilebiliyor ve cihaz kesinlikle orjinal.

Dediğim gibi ben adım sayacının çok saçma değerler verdiği için iade ediyorum onun dışında zaten güzel cihaz ha bir de gün ışığında kolay okunmuyor
Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye düşünüyordum. Aynı sorun bende de var hocam.

Sayaç haricinde mesela uyku verilerini ölçmek için sürekli koluma takarak uyuyordum.
Bir gece çıkarıp yatağın yanına bırakmıştım. Ve sabah vakti uygulamayı açıp istatistikleri kontrol ettiğimde bana X saat uydunuz, şu kadarı derin uyku ve şu kadarı hafif uyku diye analiz vermişti. Hatta 2 gün bu şekilde veri vermeye tekrar etti. Oysa ben koluma bile takmamıştım gece boyunca.

Uzun bir süredir takmıyorum yatarken ve yeni yeni uyku analizi yok diye bilgi geçiyor.

@zekikaynak hocamın dediği gibi sayaç konusunda ve uyku analizi hesaplamada çok çok büyük sallamalar mevcut. Kafasına göre istatistik veriyor.

Öyle ki artık cihazın değerleri doğru ölçebilecek sistemi taşımadığına inanmaya başladım.