phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konularda sanırım Huawei en iyisi
Şimdilik akıllık bileklik olmadan Google Fit'ten devam hocam bakalım belki ilerde.

TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de alacağım ama böyle bir yoruma hiç denk gelmemiştim hocam. Hassasiyet ayarı var mı avaba?
Bildiğim kadarı ile yok. Nette'de herhangi bir hassasiyet ayarına dair birşey görmedim.

TDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam garantisi devam ediyorsa garantiye verin ilk defa sizden duyuyorum hatalı ölçtüğünü. Belki cihaz bazlı sizinkinde sıkıntı olabilir. Çünkü çoğu tanıdığım kullanıyor ve en ufak sıkıntısı yok. Hatta piyasanın en iyi ölçüm yapan cihazlarından belki de. Çakma mı değil mi onu kontrol edin ilk önce bazı güvensiz satıcılar çakma yollayabiliyor Xiaomi cihazlarını. Sonrasında garantiye verin derim.
Hocam daha dün aldım 5m migrostan.. Daha önce yine aynı yerden kulaklığı almıştım ve ince ince kontrol ettim orjinalliğine dair ve kesinlikle orjinal ancak bileklik için böyle bir orjinallik kontrolü yapmadım ne yalan söyleyim. Sonuç olarak 5m'e vericem geri..

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oppo Watch geliyor inceleyin derim imzamdaki forumda haberleri eklendi bence hiçbirinin artık şansı yok
Bakalım