Ustadım bu Sistemi Millet Facebookun Bootları Ana Sitesini Görmemesi İçin Kulanıyor 2 Farklı Site Gösteriyor Ve Bu Sitelerin Fake Olanı Tüm Dünyaya AÇık Olan Domain olur Cografi Yönlendirmeden İste Havuzda Toplanan İp ler Ülke/Şehir Kordinatlarına Göre Yönlendiriliyor Bu Kordinatlar Sistemi Scripte Tam 20 Senelik ve ve Gelen ip lere Göre Ülkeleri belirlenmiyor İplerin Şehirlerin Kordinatlarına Göre Şehirler belirleniyor Belirleyenemenler İse ise bizim istediğimiz ülkeye yönlendirilmiyor Fake olarak koyduğumuz fake siteye Gönderiliyor

Sen iki link girilecek yere kendi siteni koyuyorsan belirlensede belirlenmesede Trafik senin sitene gider ve senin trafik kaybın olmaz
Ama burada bu sistemi Facebook Reklamları için kulanıyorlar ve ilkelere aykırı reklamlar reklamlar açtıkları için Ülke Yönlendirme yapmak zorunda kalıyorlar

mdgrdg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgin için teşekkür ederim. Ben temayı sadece yönlendirme aracı olarak kullanıyorum zaten kullanıcıya kapalı bir sistem yaptım. Reklamlarımın çöp olmadığını düşünüyorum çünkü temanın reklam alanlarını kullanmadım. Tema içindeki splash bölümünü tekrardan kendim yazarak farklı bir sistem oluşturdum ve reklam kodlarımı, engelleyici vb. sistemleri kendim ekledim. Yine de söyleminizde eminseniz nasıl kanıtlayacağınızı merak ediyorum.