Merhaba hocam, sanırım CEO değilde Seo demek istemişsinizdir. Hocam haber sitelerinde rekabet yüksek, sizde burada websiteniz için sosyal medya hesapları oluşturun ve yazdığınız haber yazılarını sosyal medyada link vererek paylaşın (Wordpress altyapısı kullanıyorsanız sosyal medya da otomatik paylaşan eklentiler mevcut). Büyük haber siteleriyle rekabete girmeniz tahminimce 1-2 sene sürecektir, Oyun Haber TR (PA:40 DA:17) adında bir websitem var ve ShiftDelete, Webtekno, Technopat vb. gibi büyük, oyun ve teknoloji haberleri paylaşan sitelerle ufaktan rekabet etmeye başladım (site yaklaşık 2 yaşında). Tabii Google yeni sitelere her ne kadar organik trafik göndermese de sizin düzenli olarak güncel içerik girmeniz gerekiyor (istikrar), ha bu arada hangi alanda haber yayınlayacaksınız (genel, siyasi, teknoloji, oyun, finans). Son olarak reklam ile para kazanmayı düşündüğünüzü belirtmişsiniz, pek Adsense 'e bağlı kalmamanızı öneririm neden mi? Hocam ben Oyun Haber TR 'de BlueStacks ile yaptığımız anlaşma (Banner, tanıtım yazısı vb.) ile Adsense gelirimden kat ve kat fazla kazanıyorum.