haktanbozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Btk nın şikayet sitesi üzerinden yazın önce hocam. Sonra sonuç çıkmasa cezayı ödeyip hakem heyetine başvuru yapın.
Size ayrıca teşekkür ederim hocam. BTK şikayetinden çözüm sağlandı.

BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onlar söyler. Sonrasında da sözleşmede böyle bir madde vardı, atladık derler. Neler çekiyorum bir bilsen.
Turkcell Superonline ile birleştikten sonra kurumsallıktan çıktı bana göre.
Bir lokasyona Mpls vpn bağlatıcam, tam 4,5 ay sürdü bağlamaları.
Böyle bir hizmet yok...

Siz yine de hakem heyetine itirazda bulunun. Ancak, itirazda bulunmadan önce sözleşmeyi bir gözden geçirin.
tayfunTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer size müşteri hizmetleri ücret çıkmaz dediyse bunu bildirin görüşme dinleniyor ve hata telafi ediliyor, ama çamura yatmak isterlerse yazılı sözleşme geçerli hatalı bilgi verilmiş derler benim şikayetimde konuşmayı dinleyip tekrar değiştirdiler fiyatı
tayfunTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle faturayı ödemezseniz avukatlık bürosu aracılığıyla hesabınıza veya diğer varlıklarınıza haciz koyulur , ikinci konuda sözleşme süreniz 24 de bitiyorsa 25 de geçebilirsiniz bir hafta hakkınız yok yani orada da haklılar. Geri alma ücretine ek olarak 30 tl bayinin kendi fiyat politikası bunu tüketici mahkemesiyle çözemezsiniz kısaca hocam bu tutarları ödeyip bundan sonra dikkatli olmaktan başka çözüm yok.
VolumeUP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olayı yaşamıştım.Lanet olsun deyip almamıştım 200 lira gibi bir ücret talep etmişlerdi bende de gittim yeni hat aldım mecburen
İkinci cayma bedelinin iptaline karar verdiler.
Konuşma kayıtları dinlenmiş, haklı bulunduk. Bu tarz işlerde net olarak kayıtlara geçecek şekilde konuşun. Çözüm olacaktır.
İlk sorun için uğraşmaya devam ediyorum. Şu an kabul etmiyorlar ama bezdirene kadar devam.