Bir wordpress sitem var, siteye ait youtube kanalındaki videoları post olarak yayınlıyorum. Vidorev temasını kullanıyorum. Post eklenirken youtube linki girilen bir özel alanı var. İstediğim bot, her saati 15dk. geçe, postlardaki videoların yorumlarını tarayıp, yenisi varsa yorum kısmına çekecek. İsim, tarih ve yorum ekleyecek. Yorumun Like/dislike verisine gerek yok ama olsa da iyi olur tabii. Mesele şu, ben elle gösterip çektirmeyeceğim. Post içindeki ilgili alandan video linkini alacak, link youtube linkiyse gidip yorumlarını alıp dönüp o postun yorumlarına bunları ekleyecek. Bu işlemi her yeni saati 15dk geçe yapacak. Yorumları wordpressin normal yorum veritabanına, mevcut yorumları da muhafaza ederek eklemesi lazım (site üzerinden de yorum giriliyor çünkü). Bir de işlem logunu bir sayfadan takip edebilirsem iyi olur. En azından herhangi bir sebeple çalışmadığında bunu görebilmeliyim.
İLAVE AÇIKLAMA:
Video sayısı çok olacak. Bunları düzenli olarak tarayacak, düzenli olarak yeni yorumları ekleyecek... Mantığı böyle kurun. En optimize şekilde nasıl olursa, mesela win masaüstü mü yaparsınız, sunucuya ek bir script şeklinde kurulur bilmiyorum. WP eklentisi şeklinde olmaz, sürekli çalışması gerekecek çünkü çok sayıda video olacağı için.
Fiyatlarınızı bekliyorum, uygun görürsem hemen yaptıracağım.
Özel mesaj gönderen arkadaşlar, lütfen konuya özel mesaj attığınızı yazınız. Konuda her şey açıktır, teklif verenlerden uygun gördüklerime dönüş yapacağım. Ticaret işlemlerinizde bot ya da farklı kodlama çalışmaları yoksa referanslarınız hakkında bilgi de vermeniz iyi olur.