merhabalar sizlere verdiğim Bu Link Bir Bayilik Yazılımı Yada Adına Siz Ne Derseniz

ben Bu linkte gördüğünüz şekilde 1script yaptırmak istiyorum lakin yapacak kişi veya kişiler ile kısmet'de olursada sitenin güvenliği için uzun soluklu 1 şekilde çalışmaya devam edileceğiz...

https://www.akbimbilgisayar.com/hizm...im-b2b-scripti

ben size direk söyleyim adamlar bu scripte 2.500 tl istiyorlar hiç araştırmaya girmeyin güzel 1 pazarlıkla çok rahat 2.000 tl ye alırsınız

benim burda sizlere anlatmaya çalıştığım konu şu bu işlere sıfırdan giriyoruz ( yazılım scrip, script işine değil BAYİLİK işine )
parasal konu elvette uçuk 1 mevla olmasın malum EKONOMİK KRİZ ama okadar paraya bukadar köfte diyipde öldürmeyin yazılımı, dediğim gibi yazacak kişi ile uzun soluklu çalımaya devam edeceğiz...

sürekli siteyi ğüncel tutabilmek adına yeni yeni yazılım eklemeleri güncellemeleri site güvenliği filan...

özellikle bana daha önce yapmış oldugunuz bu tarz 1 yazılım varsa 1 demo atarsanız sevinirim
zira öncelik onların olmasını istemek en doğal hakkım diye düşünüyorum

bu işe kalkısacak kişi veya kişiler bu likdeki yazılımı iyice incelesin zira bunu aynısı olmayacak ama mantıgı aynı işleyiş sistemi cok daha farklı olcak
İşe talip olan kişi veya işletme ile aramızda szleşme protokol imzalanacak.
Şimdiden İşe Talip Olan Herkese Hayırlı Olsun...

şimdiden işe talip olan arkadaşlara teşekkür ederim pm lerinizi bekliyorum