Deno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Yaklaşık 3-4 ay resepsiyon görevlisi olarak çalıştım oldukça rahattı. Haftanın 6 günü mesai 1 gün izin yapıyordum. Bir hafta 08:00-20:00 diğer hafta 20:00-08:00 çalışıyordum. Bir de aracı bir arkadaş oluyordu o 10:00-22:00 çalışıyordu. Ben izin yapacağım zaman aracı arkadaş benim yerime yada diğer arkadaşın izin yapacağı gün onun yerine geçiyordu. Biz üç kişi vardiya döndüğümüz için pek sıkıntı olmuyordu ama bazen 24 saat mesaiye kalıp bir gün izin yapıp diğer gün tekrar işe geldiğim oluyordu. Bizim otelin farklı bir konumda küçük bir yeri daha vardı orada 2 resepsiyon arkadaş çalışıyordu biri izin yaparken diğeri 24 saat çalışıyordu. İzinden gelen 24 saat mesaiye geliyordu diğer arkadaş izin yapıyordu ama gece uyku serbestti. Bu vardiya sistemi her otelde değişik oluyor görüşme esnasında görüşseydiniz iyi olurdu aslında.
Hocam valla acemiliğimize denk geldi 24 saat bir insan için zorlayıcı olabilir ama yine de yapılacak bir şey yok her işin zorluğu vardır İlginiz için teşekkür ederim.