hocam sen bunu araştır. toplu yapabilecek bir yer bul sen 200 adet geçersin kalan gerekli stoğu ben çekeceğim.
yazarken benim aklımada yattı buradaki tekellere satarım.
Değindiğin nokta zaten bu işte bizim işimize yarayan yer ''Bunlar çabuk yıpranıyor su vs geldiğinde çöp oluyor kenarları eziliyor falan''
Zaten tüketici 3 tl'ye aldığı bu tarz bir ürünü uzun vadeli olsun diye almıyor, farklılık olsun diye alıyor. Ben 15tlye 5 tane satmayı hedeflemektense 1tl kar ile sürümden kazanmanın daha garanti olduğunu düşünüyorum.
Bir sigaranın yanında alınacağını unutmamak gerek benim verdiğim ürünün. 16 tlnin yanına 3 tl gerçekten maddi değer taşımayan bir para bile diyebileceğimiz bir rakam.
Dediğim gibi siz araştırır iseniz minimum 1000adet 50 kuruş diyen bir imalatçı bulun (örnek veriyorum fiyat ve adet fiyatı zaten değişir) ben sizin kalan adedinizi tamamlayacağım ve bu işe gireceğim.
Bana kalrısa 50 kuruştan bile uygun birfiyat çıkabilir çünkü ürün karton

kartonun kilosu ne kadar sanki. Burdaki maliyet üzerindeki baskı, ve defter kapağı baskısı yapıyordum bir ara gerçekten çok komik fiyatlar..
Güzel bir araştırma ile maliyeti minimum'a düşürüp tekellere 2 tlye verebilir onlarda 3 tlye satabilir..
(İlglil başka arkadaş var ise pm atabilir)