Başlıkta ki konulara takıntılı hale geldim 3-4 yıldır neredeyse her gün araştırıyorum,belgeseller izliyorum teleskop aldım yıldızları vs izliyorum düşündükçe içinden çıkamıyorum araştırdıkça bilime olan inancım,saygım inanılmaz derecede artıyor şu evrende ki her sorunun cevabı var yaratılıştan , ölüme kadar. Yavaş yavaş ateist oluyorum galiba her şeyi sorgulamaya başladım ilahi güce , kudrete paranormal olaylara hiç inancım kalmadı tanrıyı bile sorgular oldum etrafımda ki arkadaşlarım bir laf arasında allahın işidir,allah bilir yada dua et vs. deyince garibime gitmeye başladı bu durumdan kendim de rahatsız olmaya başladım daha önce böyle şeylere takılan var mı ?
Benim yaşadığım bir dönemi yaşıyorsun sanıyorum

İntihar etmek istiyordum.. Çünkü bir değerimin olmadığını ölsem dünyanın akışına devam edeceğini ve zaten sonunda öleceğimi düşünüyordum

En sonunda kendi içimde bir şeyleri yendim ve sonuç olarak değersiz olmadığımı düşündüm...Sonsuzluk ve bilimin nasıl mücadele ettiğini gördükçe keyif almışımdır hep...Kendimizi bu gezegende kusursuz düzen içinde varsayıyoruz.Öyle görünüyor çünkü... Ama biraz araştıran ve öğrenen her birey eninde sonunda her şeyin kaostan geldiğini görecektir.Evrende düzen yok.Düzensizlikler içerisindeki koşullar var.Biz karbon temelli yaşamın kusursuz olduğunu düşünsek de bir yerlerde farklı şeyler mutlaka ki vardır... Son olarak buraya (sanıyorum ki izledin.) Carl Sagan'ın bakış açısını bırakıyorum

SOLUK MAVİ NOKTA ...
https://www.youtube.com/watch?v=hMj8SFBZ4Q8