seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bir yorum yapıyor gözüyle gören 1 veya 2 kişi belki oda yok sadece kulaktan duyma yorumlar.

Başımdan geçen olayı anlatayım. 10 Yıldan fazla oldu plazmalar çıktı ardından lcd tvler çıktı bende birkaç beyaz eşyacıya sordum 1800 TL hd uyumlu plazmalara fiyat çekyorlardı. Bende araştırma sonucu istanbulbilişim den 1350 TL philips marka lcd hemde full hd olanını buldum. Ben ve arkadaşıma olmak üzere 2 adet aldık benim tv 14 ay sonra ses geliyor görüntü yok bu şekilde oldu. Telefon açtım sadece adresimi istediler tv kurulu ve çalışıyor derken 10 dakika sonra yurtiçi kargo geldi ben paketlemedim kutusuda yoktu hatta tv altı, duvar askı aparatı ve kumandasıda kalmış bu şekilde götürdüler. 15 gün sonra telefon açtılar bana siteden bir tv beğenmemi istediler bende 1 tane beğendim bir kaç kişiye sordum onayladılar fiyat 3500 TL yazıyor. Dedim bu marka tv yi begendik tamam hemen gönderiyoruz. Tamam gönderinde dedim aradaki fark ne olacak bana dedikleri aynen şu oldu. Bizde servise götür olmaz biz senden alıp gönderiyoruz bizede son sistem tv geliyor onun için sorun ve para üstü yok dediler şeytan kulağına kurşun 10 yıldan fazladır kullanıyorum.
Çiftlik bank daha mantıklı geldi.