hyperiahd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelik ile ne insan vücudu ne organlar muazzam değil. Omurilik ile ilgili videoları izlemelesin. 2. Olarak soruların cevapları var fakat ateist ortamlarda buna şu cevap veriliyor. BİLEMEZSİN

Yani bir dağın ardında sana Yeşil şirinler var dersem ve sen olmadığını Kanıtlayamazsın. Çünkü cevap basit bilmiyorsun. Bence insanlar dinleride bilmedikleri şeyleri tahminde bulunarak buldular.

İncili okumadım. Tevratıda, gılgamış destanını araştırırken bazı kesitlerini kendilerine ait platformlardan okudum ama Kuranın meailini defaat ile okudum ve kesinlik ile insanlar tarafından üretildiğini düşündüm.

Kuranda peygambere ait şöyle ayetler var,(kaynak ister isen seve seve atarım)
Peygamber sizi yemeğe çagırdıktan sonra yemegi yer yemez gidin.
Peygambere bir şey danistiginizda zekat verin
Eskiden tum savas ganimetlerinin devlete ait olduguna dair ayetler varken askerlerin itiraz etmesinden sonra 4/1 ayeti var.
Peygamberin uvey evladının eşinin kendine helal olduguna dair ayet var.
Allah kazanacaginizi garanti ediyor ayetinden sonra uhud savaşı var yani islam hiç bir sekilde kafama yatmiyor. Yahudilikte kesinlikle mumkun degil sadece Hiristiyanligi tam olarak arastirmadim incili okumadim ama eminim ondada insan işini gorecegim
Omur ilikle ilgili videoları izlesem ne değişecek ki?

Dünyayı ısıtmak için bir güneş var ve bu güneş nasıl oluştu? Ben kkusura bakmayın ama ahmak değilim. Her şey muazzam ayarlanmış, ama size göre muazzam değil ve sizinki iddiadan ibaret. Aciklayamadiginiz konulara bilemezsin deyip geçemezsiniz.

Dünyamız, canlıların, özellikle de insanların yaşayabileceği bir ısı değerine ve soluyabileceği bir atmosfere sahiptir. Fakat bu iki önemli etken de birbirinden son derece farklı faktörlerin her birinin ideal değerlerde belirlenmesiyle gerçekleşmektedir.
Sıcaklığın son derece yaşamaya uygun olmasının sebebi Dünya’nın Güneş’e olan uzaklığıdır. Elbette ki Dünya Güneş’e Venüs kadar yakın veya Jüpiter kadar uzak olsaydı, yaşama imkan verecek bir ısı değerine sahip olamazdı.

Dünya bilinen tüm gök cisimlerinin aksine, yaşama elverişli bir atmosfere, ısıya ve ayrıca yüzeye sahiptir. Güneş Sistemindeki diğer 63 gök cisminden hiçbirinde yaşamın asıl kaynağı olan su bulunmamaktadır. Dünya’da ise yüzeyin dörtte üçü sularla kaplıdır.
Dünyanın Güneşe olan uzaklığı, kendi etrafındaki dönüş hızı, ekseninin eğimi ve yeryüzü şekilleri gibi pek çok etken, gezegenin yaşama uygun bir biçimde ısınmasını ve ısının gezegene dengeli bir biçimde yayılmasını sağlamaktadır.