Elbette cevaplarım bazı yerleri özet geçtim.
2007 yılında üniversite bitirdim. 3 yıl çalıştım biraz para biriktirdim, 3 kardeşiz ortancı kardeşte okulu bititnce önden biriktirdiğimiz parayla taksitli ev yaptık 2 katlı, taksitleri beraber ödedik. Babamın tipo aracı vardı, onu satıp 4x4 jeep aldık taksitle onu ödedik.
Eşimle birlikteliğimiz 17 yıllıktır. İlk aşık olduğum kızdı. Orta okul lisyi dışarıdan bitirdi. Okuma istediğini görünce hayalin önünde duramazdım. Ailesi okula göndermemişti çünkü.
Çanakkale'de iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum, ayda 8 gün çalışıyorum. Kısmi zamanlı olarak. 1.5k para alıyorum. Kalan ihtiyaçlarımı internetten kazanarak karşılıyorum. İşsizlik çok, o yüzden tüm kazancımı internete kaydırmaya çalışıyorum.
Para kazanmak için bir çok yol deniyorum, başarılı olduğum alanda yatırım yapacağım. Makale ise makale, site ise site.. sakız da düşük bütçeli ama çok kazandırıyor örneğin.
Çalıştığımdan çok araştırma yapıyorum, bütçem çok yok, o yüzden ön çalışma için denemeler yapıyorum.
Mühendislik okudum, minimum maliyet maximum kazanç başlangıç düşüncem.
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Anladım hocam. Cvbınız için tşk ederim. iş güvenlik belgeniz hangi sınıf. bendede var C . adamlar
aylık 2600 teklif ediyor. 8 günlük 1500 veren iyi bulmuşunuz...