Adsterra Ödemeleri Kesintisiz Yattı.
BTC ile ödeme almak da güzelmiş

EDİT: Üye olan ya da olacak arkadaşlara Adsterra'da kullanıcı siteye girdikten birkaç saniye sonra reklama yönlendirme yapıyor bilginiz olsun. Benim gibi Adsense banlananlar için önemli değil zaten

Durumu arkadaş özetlemiş sağ olsun.
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsterra adsense'e göre %60 civarı veriyor benim denememe göre. Takriben 20-25 gündür 500-1000 hit arası (1000-3000 görüntüleme için) deniyorum. Görüntü o ki 1.000 lira veren bir sistem 600 lira verecek. 10.000 lira veren bir sistem 6.000 lira verecek. Ama tabii yüksek hitleri de bir denemek lazım, belki durum yukarı yönlü değişir (adsense banlarsa deneriz ). Adsterrada günlük durum çok değişiyor, gerçi adsensede de site bazlı baktığınızda değişiklik oluyordu ama mesela bir gün 4-5 dolar verdiği siteye ertesi gün 0 veriyor, sonraki gün 2 dolar... Tıklar önemli değil, para gösterim bazlı geliyor. Tıkların gittiği yerde etkinlik göstermesi lazım anladığım kadarıyla. Onun için sadece gösterime odaklanmanız lazım. Gösterim yükseldikçe gelir yükselse de bakıyorsunuz bazı gün aynı gösterime sıfır çekmiş (sıfır dediğim birkaç cent). Ama genel olarak adsense alternatifleri içinde en sorunsuz, en iyi oranı veren adsterra. Konu sahibi arkadaş da epeyce yardımcı oluyor, ilk defa kaydolacakların arkadaşın refinden kaydolmasını tavsiye ederim. En azından temel konuları danışacağınız biri olur. Yoksa forumda herkes başka şey anlatıyor, bir yol izlemek zorlaşıyor.

Model olarak; ben
  • Konu üstü 300x50
  • Resim üstü native
  • Resim altı 300x250
şeklinde buldum kendi profilime göre en ideali. Siteden siteye değişebilir, deneme yanılma yapmanız lazım.