Yemin ederim varya hayata böyle acıyı bilen yaşar bende çok sevdim 8 ay oldu ağladım onun için mesaj attım aradım engelledi beni doğum günü 10 gün kaldı şimdi sürpriz yapım dedim. Müsait olduğun zaman buluşalım dedim. Dediği cevap: Maalesef dedi bu acıyı yaşayan bilir. Kimse değer vermeye gerek yok. Kader der geçerim.
Yapacak bir şey yok ben onu çok severek bir sürpriz yapmak istiyordum hevesimiz hep kursağımızda kaldı
Bak yaşım 35, beni tanıyan arkadaşlarımın çoğu bilir. Çok kız arkadaşım oldu hemde fazlasıyla, sadece bir kızla evlenmeyi düşündüm, elimi sürmediğim tek kızdı, oda gitti en yakın arkadaşıma kaçtı

bundan teeee 8 sene önce. Ondan sonra öyle bir gaddar oldum ki, şimdi insanlar diyor ya 2 sene beraberdir yok ayrıldık aşk acısı unutamıyorum, onsuz nefes alamıyorum vs vs vs. Zerre umursamıyorum. Kız arkadaşım var seviyorum, ayrılacak gibimiyiz, ayrıldıkmı, 1 saniye üzülmem hayatıma devam ederim. Çünkü hayat devam ediyor. 20 senelik evlilikler bitiyor bizimkisi hiçbirşey. O yüzden hayatta hiçbirşeyi takmayacaksın, hayırlısı olmadığı için olmamıştır.
Düşün seneler önce birini sevdim bu beni aldattı, ya ben bununla evlenseydim ve evliyken bunu yapsaydı ne olurdu? Allaha şükür en başında çıktı ortaya verilmiş sadakam varmış. Şöyle bakmak lazım, başı kapalı diye namuslu, mini etek giyiyor diyede kötü kadın demek yanlış. Biz düzgün insan olduğunu düşündük, edepli oturmasını kalkmasını bilen, ama bazı insana zincir vursan kilidiyle oynaşır. O yüzden aşk acısı konuları görünce hiç takılmıyorum, okadar duygusuz oldumki senelerdir sadece bu hayatta kendimi düşünüyorum ve daha mutluyum