Siz en azından sevdiğiniz kişi ile beraber olmuş zaman geçirmişsiniz platonik olmak çok daha kötü hocam aramız o kadar iyiydi ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi başı sıkışsa beni arardı sonra ne oldu bilmiyorum belki de hislerimi farketti onu da bilmiyorum araya mesafe koymadı bildiğin duvar ördü konuşmuyor gördüğü yerde yolunu değiştiriyor. İşin en kötü yanı ise aynı yerde çalışıyoruz. Sürekli iş ile ilgili irtibat halinde olmamız gerekiyor ama önceden işle ilgili bir durum olmasa bile arayıp hal hatır soran kişi telefonlara bakmaz oldu sadece mail üzerinden yazıyor ve resmen laf söylemek için çok üzerime geliyor. Sırf denk gelmemek görmemek için öğle aralarında yemeğe inmiyorum, öğle arası olur olmaz yürüyüş yapmaya çıkıyorum 1 saat boyunca müzik dinleyip yürüyorum. Geriye dönüp baktığımda sevmek dışında en ufak bir hatam olmamış ama o beni kırıp geçti. Ama ona rağmen hala kötü bir şey geçemiyor aklımdan yine onun için nefes alıyor gibiyim bunca yaptığına rağmen yarın öbür gün ya kusura bakma seni de üzdüm dese yine affeder yine onun için elimden gelenin fazlasını yapmaya devam ederim. Ne kötü bir şey bu platonik sevme işi ya

Bir şarkı da benden olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=rmPnh0nOIMo