Ben de aynısını yaşadım.. sevdiğim kız evlenmiş.. ve ben bi türlü onun gelinlikle fotoğrafını gördükten sonra mesleğimi, düğün fotoğrafçılğını bıraktım.. çünkü gelinlikli birini gördükçe gözümün önüne geliyor.. Allah yardımcın olsun.. acısı çok zor..
bu nasıl bir mantık? iyi ki evlenmemişim, baya kilo almış, her işte bir hayır varmış.. insanları kilolarına göre mi seviyorsunuz siz? bel ki bir rahatsızlığı oldu sizden sonra? belki siz de oalcaksınız onun gibi! şuan evli misiniz bilmiyorum, evliyseniz karınız da öyle olaiblir yada siz, eğer değilseniz evlendiğinizde yine aynı durumla karşılaşabilirsiniz. kilo almış biri sadece dalga geçer gibi gülerek marifetmiş gibi anlatmışsınız bide..
Ne alakası var dostum kilosu için sevmezsin fakat karakteri için seversin.Yarın bir gün evlendiğinde ve çocuk yaptığında haliyle kilosu olacak bu bir gerçek.Karnında senin aylarca çocuğunu taşıyacak ama ben bunu kastetmemiştim. Zannedersem beni anlamak istediğiniz gibi anlamışınız. Görüntü sadece ilk bakışta lazım oluyor. Daha sonra geride karakter kalır.
Bir kadın evlendiyse tüm geçmişe dönük bağlantısı bitmiştir.