Öncelikle site tasarımı kullanışı çok güzel tebrik ederim
ama ben hiç bisey göremedim.. yanlis mi baktım ? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
1.baslik seçme neden yok ? Pinler sadece açıklama ve linkle atılıyor .
2.senin sistemde gidiyoruz hesabımıza resim seçiyoruz telefn dan veya PC den açıklama ve linki giriyoruz pinle diyoruz veya zamanli pinle diyoruz.
sorum şu bunlari zaten pinterest in kendi sitesinden de birebir aynı şekilde yapıyoruz 🤗 neden aylık 30 40 lira verelim ? Çünkü her pin için girip tek tek pin atmamiz gerekiyor . Yani sistem otomatik değil ! Açıkçası bana pinterest sitesinin kısayolu gibi geldi. ( Geliştirilmesi gerek ) ben pinterest den her türlü kendi sistemlerim hatta başka kişilerin sistemlerini de geliştirerek para kazanıyorum. Bunu görünce deneyeyim dedim . Baktım bu şekilde sorularımi kendi ve herkes adına sorayım dedim 🤗
Alıcı olarak
Merhaba bilgilendirmeniz için teşekkürler.
1. Kullandığım api üzerinde henüz başlık seçeneğini kullanılmıyor. İlerleyen günlerde kullanıma açılırsa eklenmiş olacak.
2. Geliştirmeye açık bir sistem. Muhakkak yeni güncellemeler gelecek. Hedef nokta şu : Pinterest üzerinde pin zamanlama sadece işletme hesapları için geçerli ve ios ve web üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca maksimum 14 günlük bir planlamaya ve maksimum 30 gönderiye izin veriliyor. Bu sistemde bu tip kısıtlamalar yok.