BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama elim el vermedi.

1-) Konu açıyorsunuz, beğenmediğiniz için daha doğrusu işinize gelmediğinden mi kalkıp güzel bir açıklama olan mesaj sahibine fevri davranmanın anlamı var mı?
2-) Forum yönetimi bir çok mesajında gereksiz konularda bizleri etiketlemeyiniz diyor. Kalkıp işleri güçleri yok sizin site hatanızı mı kontrol edecekler?
3-) Bu tür sorunlar bazen oluyor. Daha yeni site haritası göndermişsiniz. Ki orada apaçık şekilde "son okuma tarihi" diyor belli ki gönderdiğiniz site haritası için bot uğramadı.

4-) Yani Google babamızın malı değilki anında botu çağıracak kodları kullansakta gelecek diye bir kaide yok.
5-) Bazen site haritası olsun diğer konularda olsun o an kullandığınız bilgisayarın tarih hatasından tutun, sitenin bulunduğu sunucunun tarih hatasına, sitenin tarih ayarlarına kadar bu tarzda sıkıntılar nadiren de olsa çıkabilir.
Öncelikle Günaydın,
1-Fevri davrandığımı düşündüğünüz arkadaştan, kendisi @TDBilisim; de böyle düşündüyse yazabilir, özür dilerim olur biter. Bu konu bu kadar basit. Ama ortada işime gelmeyen, beğenmeyecek bir durum yok. Ben onun düşüncesine katılmadığımı belirttiğim için öyle yazdım. Kaldı ki ben yardım isteme amacıyla değil, sorunu belirtmek için açtım zaten.
2-Ben forum yönetimini taciz edecek boyutta değil, forumun özelliği olan etiketleme sistemini 1 defa kullanarak, konu uzamaması adına etiketledim. Diğer arkadaşa da cevap verip uzatabilirdim. Ama o şikayet edeceğini söyledi, bende yönetimi etiketleyerek konuyu uzatmadık. Benim konumda başkasıyla olan diyaloğumun gerekli/gereksiz olduğuna bırakın da ben ya da yönetim yönetim karar versin.

3/4/5-Sizde ilk mesajı okumadan cevap vermişsiniz. Sizde en çok bildiğiniz şeyin hatasına düşmüşsünüz. Ben site haritasını yeni göndermedim. Gönderim tarihi yarını gösteriyor. Ben nasıl yarın tarihli site haritasını gönderebilirim? Son okuma ve gönderildi tarihlerini tekrar kontrol edin. Ben google botları neden gelmiyor mu demişim. Bende biliyorum bu tür sorunların çıkabileceğini ayrıca 10 yıldır site haritasın ileri tarihli gönderildiğine hiç denk gelmedim. Zaten konu başlığı "Googleda sorunlar devam ediyor" diye belirttim. Karşılaştığım güncel bir hatayı belirttim.

iyi çalışmalar.