Selamlar arkadaşlar.

Forumda dönen şirketleri tek başlık altında toplamak istedim(Belki refimden üye olursunuz 3-5 birşeyler gelir ). Reklam yerleşimlerinden ve ortalama kazançlardan bahsedeceğim.

Öncelikli konumuz SABIR.

Bu tarz reklam sitelerinde, reklamverenlerin istedikleri sitelerine gelen ziyaretçilere program kurdurmak, eklenti yükletmek, uygulama yükletmek vs. olduğu için adsense gibi tıklandıkça az az kazanmazsınız. Yeri gelir 1 tık a 2 3 dolar alırsınız yeri gelir 10 dolarda bazen ise sıfır

Reklam yerleşimi çok önemli bu konuda. Örneğin yaptığım bir kaç değişiklik ile 1.5k hit ile günde 10 dolara kadar çıktım. En kötü gün 2.5 Dolar ile kapatıyorum.

İlk anlatacağım firma : Adsterra

Öncelikle buradan site olmalısınız : Refsiz Link |
Refli Linkim <<<

Adsterra Kayıt Sayfası

Adsterra Site ekleme - Tek bir domain ekleyebilirsiniz. Her subdomain için başvurmanıza gerek yok. Siteler otomatik onaylanır sayfayı yenileyin anında geliyor onay genelde. Ben mainstream türünü seçiyorum a***t kullanmıyorum. Arada sitelere girdiğim için problem çıkabiliyor.

Benim kullandığım reklam türleri şu şekilde.

Jannah tema kullanıyorsanız bütün sitelerinize tek tık ile eklemek için reklamı bir sitenize ekleyip daha sonra export/import yöntemi ile hepsine koyabilirsiniz.

Fikir oluşması açısından son günler kazanç grafiğim

Minimum ödeme miktarları ve yolları
Önerim parayı BTC veya Paypal ile almanız. Ben bu ay Paypal ile alıyorum. Gelecek ay BTC geçeceğim. 1-2 si ve 16-17 si yatırıyorlar parayı. Kesinlikle banka havalesi ile almayın.
Diğer kullandığım firma : Adcash
Adcash'e üye olmak için : Refsiz |
Refli Linkim

Adcash'te bana orada çalışan Batuhan arkadaşımız yardımcı olmuştu. Kendisi ile Skype veya Telegram üzerinden görüşebilirsiniz. Kayıtlar çabuk onaylanıyor.

Buradan tek bir reklam kodu alacağız. Create New Zone'a tıklayıp yeni reklam kodumuzu alacağız.

Buradan sayfayı kaplayan reklamı seçiyoruz neden bunu seçin dediğimi birazdan anlatacağım.

Şöyle bir kod verecek Zone sekmesinden alabilirsiniz daha sonra lazım olursa. Verdiği kodu Adsterra'nın Pop kodu ile birlikte sitemizin kodlarına ekliyoruz.

Şimdi iki siteyi neden birleştirdiğimi anlatayım. Adcash'den aldığımız reklam kodu ekranı kaplayan reklam çıkartıyor ve sağ köşesinden kullanıcının kapatması lazım. Kapatmayı tıklayınca da Adsterra nın reklamlarına tıklamış ve reklamverene ziyaretçilerimizi yollamış oluyor.

Bu şekilde giden kullanıcılar reklamverenin işine gelen kullanıcılar ise para kazanıyoruz.

Adjo hakkında da yazacağım. Onun sistemde güzel ama 3. siteye şu an yer yok.

Verdiğim görseller 1.5k Pinterest hiti için geçerlidir. Hit %30-40 Amerika 10-20 Avrupadır.

Sormak istediğiniz soru var ise skype : n |at|seyf.kim yardımcı olurum elimden geldiğince.

Ref linklerimle üye olanlara sevgiler saygılar...