Herkese merhaba
Bir kaç şey sormak istiyorum.
Ekonomik anlamda maalesef ülke olarak iyi durumda değiliz. Gelir düzeyimiz belli bunun yanında hammadeye yapılan zamlar vs vs.
Konuyu çok uzatmak istemiyorum fakatt, Üretmek anlamında bir soru sormak istiyorum.
Üretmek, fiziken bir şey üretmek Türkiye'de bu devirde ne derece doğru ve yapılması gereken bir olay ?
Malum biliyorsunuz genelde yurt dışından mal talep edip ülkemizde 2 - 3 katına satıyorlar. Dönüp baktığınızda üretilen bir şey yok
bunun dışında olan bir soru bu.
(Ne ürettiğine göre değişir diyen hocalarımı olacaktır, onlarada küçük bir dipnot, dijital anlamda-sosyal medya anlamında olmayacak bir şey. Kişilerin somut olarak ellerinde bulunabilecek tarzda bir şey. Yiyecek,İçeçecek,Giyecek vs vs her alanda..)
Hocam ülkemizde üretme konusunda bir problemimiz yok pazarlama noktasında sıkıntı çekiyoruz. Ankara ostimde üretim yapan biri olarak konuşuyorum. Evet üretmek şuan pahalı ancak sizin gibi düşünüp herkes bu şekilde davranırsa ülkemizde üretimi kim yapacak? Doğru alanda doğru yatırım yaparak güzel pazarlamanız lazım.