hayırlı olsun
bende katılmıstım 6martta kura cekılecek,size bılgı gelmedımı?sız kendınızmı edevletden öğrendınız?bıraz daha detay verırmısınız?ve ödeme konusu hakkında kım bılgı verdı?
İlk yazıldıgım zamanlar fetva konusundada çok araştırma yaptıgım için aslında dökümanlarını bulup okumuştum Çekiliş tarihi verildi ben unutmuştum olda abim aradı çekilişte adın okunmuş gir e devletten bak diye girdim baktım asil olarak hak kazandınız yazıyordu.
Ödeme aslında aylık ödemeleri şimdi tam hatırlamıyorum ama ilk ödeme ev bedelinin yüzde 10'u diye biliyorum o resmi kaynakta öyle yazıyordu.
Hayirli olsun hocam.taksitler nekadar
850 diye biliyorum ama net bişey diyemicem 2+1 in ödemesi ile 3+1 in ödemesi değişiyor ama o aralarda bişey olması lazım.
Ev teslim olana kadar odeme yok seklinde bir bilgi goremedim. Nerede yaziyor acaba
Diyanetin fetvasından sonra ismailağa fetva heyetine tokinin gönderdiği bir bilgi metninde yer alıyordu ben ordan biliyorum hocam. Aksi bir duyumda almadım zaten. Dayımda emlakcı onlarda çok araştırdılar onlarda öyle söylemişti..
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın 😊
Aslında öyle bir bilgi yok ama duyumlar şu şekilde; kura bedelleri 3+1 için 1.000₺ ve 2+1 için de 500₺ yatırıp kuranın çıkması sonucunda ise %10 peşinat verilmesi, konutun teslimi de 15 ay sonra gerçekleşmesi bekleniyor. Bu süre zaafı içerisin de yine taksitlerinizi ödüyorsunuz yani peşinat verip o yapım aşamasında olduğunda bile taksit ödüyorsunuz. Duyumlar bu şekilde
Teşekkürler Allah herkese başını sokacak bir ev nasip etsin. Duyumlar değil %10 olayını kendim toki bilgilendirme kağıdında okumuştum zaten ayrıca oturduktan sonra taksitler başlıyor hocam.
Allah utandırmasın hocam, hayırlı olsun.
Teşekkürler Allah evi olmayan herkese başını sokacak ev nasip etsin.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Teşekkürler varolun.
Hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı verir inşallah.
Teşekkürler amin inşaallah hocam varolun.