delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 günde kaç tane konu tasarımı işi yaptırdınız veya kaç tane konu tasarımı işiyle ilgilendiniz. siz de bu işi yapıyor musunuz. konunuzda iş verdiğinizi söylediniz. 20 günde bu kadar çok şey yaşamanıza ve bu konuyu dile getirmenize şaşırdım sadece. multi olduğunuzu dile getirmedim siz söylediniz.
Lütfen size saygım sonsuz ama yazdıklarımı tam olarak anlayamadınız herhalde. "Konumda iş verdiğimi" nerede söyledim acaba? Yanıtınızı iki kere okumanızı tavsiye ederim, bir konuya yazmadan önce...çünkü bazen davranışlar kalp kırıcı ve aşağılayıcı olabiliyor. Kimseye konu tasarımı yaptırmadım, yapmadım da, zaten yapacağım varsa bile yapmam bundan sonra, kimseye de yaptırmam. 20 gün olayına gelirsek eğer eski hesabımı kapattırıp bu hesaba geçiş yaptım, eski hesabım: darkdream, yani anlayacağınız 20 günlük değil 2,5 senelik bir geçmişim var forumda.(çok ticaret yapmasam da bir şekilde bu mecrada yer aldım). biraz abartılı ve saçma şekilde konu tasarımcılarını eleştirmiş olabilirim lakin biraz fazla agresif sanki herkes.