Yaratıcı beni yaratmadan önce ne yapacağımı biliyorsa yapacağım her şeyi kendisi tasarlamış olur.
Bir inançlı için anlamak zor farkındayım çünkü bunu anlarsan bütün inancın yalan olacak bu yüzden sizi anlıyorum : ) ne yapacağını sen kendin seçiyorsun derken farkında olmadan yaratıcı senin neyi seçeceğini bilmiyor demek istiyorsun bu durum inancınla çeliştiği için bu çelişkili durumu kabul ediyorsun (farkında olmadan).
Senin yaratıldıktan sonra neler yapacağını bildiği için sonun cennet veya cehennem oluyor.
Mülk sahibi mülkünde istediği tasarrufu yapabilir. Benim doğuştan kalça çıkığım var sol ayağım 3.5 cm kısa. Benim imtihanımın biri de bu , Allah beni niye bu şekilde yarattı diğerlerinin ayakları niye sağlam da benimkisi değil diye bir gün olsun bile şikayette bulunmadım. Ne çocukluğumda ne de gençlik yıllarımda. Allah benden razı olsun yeter.
Demişsin ki
"ne yapacağını sen kendin seçiyorsun derken farkında olmadan yaratıcı senin neyi seçeceğini bilmiyor demek istiyorsun bu durum inancınla çeliştiği için bu çelişkili durumu kabul ediyorsun (farkında olmadan)."
Yukardaki hiç bir cümlemde yaratıcı senin neyi seçeceğini bilmiyor diye birşey demedim 😶
Bir labirent oyunu düşün ve karakter de sensin. 2 tane çıkış var. Sen sağa gitmek istersen sağdaki kapı açılıyor. Sola gitmek istersen soldaki kapı açılıyor. Tasarlamadan kastın senin meyledip yaptıkların oluyor .