Audi A4 Dizel den Honda Benzinli geçtim. 1 aydır halen honda çalışmıyor sanıyorum
Keşke bendede öyle olsa hocam.
Benim aracımda dizel, motor sesi çok rahatsız ediyor benzinli motor en iyisi bence. Dizel bakım istiyor, nazik davranmak gerek.
Benzinli evet hocam.Hem de masraf çıkartmıyor desem yerdir.
Şuradaki enjektör temizleyici ve yakıt katkılarından kullanabilirsiniz. Özellikle yakıt katkısından çok kullandım 2006-2012 arası dizel araçlarımda ve faydasını gördüm. Kesinlikle sesi biraz da olsa iyileştiriyor, motor daha rahat çalışıyor. En az birkaç depo boyunca kullanmak lazım.
https://www.hepsiburada.com/ara?q=di...k%C4%B1s%C4%B1
Hocma Würft kullandım ama yarın depo daha benzinim var. Tam bitmesini beklemem gerek sanırsam.
sizi bilmem de ben o sese hastayım...
enjektörlerde sorun sıkıntı yoksa devam..
Hocma ben deliriyorum o sesi duyunca.
Hocma yag katkısı kullanmadım ama yakıt katkısı kullanıyorum şu anda 1 depo benzinim vardı halen yarıdan az mevcut.
O ses normaldir ama yukarıda arkadaşın verdiği katkılardan kullanabilirsin ekstra olarak kaput altına ve araca ses yalıtımı yaptırabilirsin ama maliyetli olur. Yeni jenerasyon dizeller bile ses yapıyor 1.5 Dizel Fiesta'ya 10 dk zor dayandım. Benzin+Lpg candır.
Hocma katkıları kullanıyorum ama yinede aynı. Sanırsam tam randuman için 2 depo daha benzin almam lazım. Yaıtım veya izolasyon yaptıracağım en son çare.
Motor soğukken gürültülü olabilir ama ısınınca bir nebze sesinin azalması gerekir.
- Motor bakım zamanı gelmiştir.
- Enjektör bakım zamanı gelmiştir.
Nedendir bilmem ama o gürültü bana güven veriyor.
Hocam motor bakımı gelmesi imkansız. expertizde motor güvü %89 çıktı. Enjektör bakımları 15 gün önce yapıldı. O gürültü size güven veriyor olabilir hocam ama bana tam tersine sinir ediyor.