Selamlar r10 forum sakinleri iyi okumanızı istiyorum kafayı yicem
benim elimde 2 tane steam hesabı var birisi calcutor değerleri 93-253=173 tl ortalama değeri var ben hesabı 120 tlden satıyorum.
bunu forumda 120 tl'ye koydum henüz yorum gelmedi birde dedim ki öğrencilerin bulunduğu face grubuna koydum.
herkesten gelen tepki "hesap 5 para etmez 20 level yapmışsındır oyunlarda free çöp nice **************" (csgo prime hesap ve içindeki oyunlar parayla alındı) bunlar galiba ölücüler herhalde şimdi iyi dinleyin fiyatı minimum 90 tl yaptım bu seferde aynı tepkiyi tekrar gördüm dedim ki piyasa böyle işlemiyormu? (2015 te hesap satımları calcutor üzerinden yürüyordu orda fiyat ortalaması neyse o eğer bir oyun hesabının e postası unutulduysa mesela gta 5 onun fiyatını maximum fiyattan çıkarırdık ve ortalamayı elle hesaplar o şekilde tekrar fiyat ortalaması üzerinden satardık.)
herneyse şimdi esas noktaya değiniyorum ki bu kafayı yememe sebep oldu elimde paha biçilmez bir hesap bulunmakta payday dlc li vs
bu hesabın fiyatı 456-2266 tl arası calcutorda çıkıyor fiyat ortalaması 1361 tl çıkıyor
ben bu hesabı gta 5 ide unuttuğum için, csgosuda vaclı olduğu için düz 1000 tl koydum ilk başta ve o hesap 5 para etmez csgosu vaclı yok gta e postasını unuttuğu için bir b*ka yaramaz cümlelerini işittim dedim ki bu sefer hesabı 250 tl ye koyuyorum farklı gruplarda bu sefer "bu hesabın en az ederi 800 tl dolandırıcısın kardeşim hesabı kullanarak ************** yapıyorsun" sözü çıktı bu sefer
dedim ki minimum fiyattan 450 tlye koyayım dedim adam benden hem ilk istiyor hemde direkt dolandırıcısın diyor diyorum ki site üzerinden yapalım herkes rahat olsun yok kardeşim site senindir diyor diyorumki bilinen sitelerde yaparız yok kardeşim hesabı alamam diyor ayrı bir çıldırıyorum.
maddi durumum iyi olmadığı için 2 hesapta sıkıştı kaldı ne yapıcağımı bilmiyorum satıp ticarete girişeceğim yemekler yiyeceğim tavuk pirzola falan ama yok oda yok abi yok yok kafayı yiyorum ben bu hesaplara ne rakam koymalıyım? ne yapmalıyım açık ihale falan yapıp 10 tlden satılmasınamı seyirci kalayım tavsiyelerinizi dinliyorum