Hocam selamlar, incelediğimde Whois backlink kısmındaki backlinklerin programla girilmiş olduğunu görüyorum. Son Google Algoritmalarındaki verilere göre backlinkler, ilgili keyword, sizinle benzer konuları ele alan web sitelerinden ve domain rating'i sizin sitenizden yüksek olduğunda, maximum etki eder. Onun dışında viral olarak ya da sponsorlu gönderi şeklinde sosyal medya çalışması yaparsanız yine güçlü etkileşim alabilirsiniz.
Yapılan bu çalışmadan ise çok bi verim alacağınızı sanmıyorum. Zira çöp backlink olarak tabir edilen kalitesiz backlink sayısı oldukça fazla. Bu durum sizin backlink sayınızda artışa sebep olsa bile, domain ratinginizi düşürecektir.
Çalışma yaparken rakiplerinizin hedef anahtar kelimeler ile aranarak teker teker tespit edilip, backlinklerine bakılarak, en kaliteli olan backlinklerin belirlenip oralardan backlink alarak başlanmasını tavsiye ediyoruz. Ardından iyi tanıtım yazıları yayınlanmalı, İşletme Kayıtları (Google My Business, Yelp, Yandex gibi), Firma Rehber kayıtları, sosyal medya hesapları, nitelikli ürün tanıtımları, ürünün uygulanması öncesi/sonrası paylaşımları yapılarak ilerlenmeli. Sponsorlu reklam bu noktada devreye girmeli, ve özelleştirilmiş manuel (elle) kaliteli backlink girişi yapılmalı. Bu sırada iyi bir paravan blog çalışması da hitinizin, Pagerankinizin, domain ratinginizin artışına vesile olabilir.
Umarım iyi bir hizmet alarak durum telafisi yapabilirsiniz,
İyi forumlar dilerim.
Edit:
Merak edip sitenizi gtmetrix ve ahrefs ile inceledim.
- Sitenizdeki resimlerin optimize edilmesi gerekiyor.
- Aynı resimlerin birden çok yüklenmesi site hızınızı yavaşlatıyor.
- Javascript kodları siteyi yavaşlatıyor
- CSS dosyalarının tek parça haline getirilmesi, sitenizi hızlandırabilir,
Ahrefs kaydında ise yaptırdığınız çalışmanın henüz cache'lenmediği için etki etmediğini görüntülüyorum. Ancak hedef anahtar kelimeniz olan "mutfak dolabı Ankara" keywordüne yönelik bazı çalışmalar domain ratinginizi 1.9'a getirmiş.