Laniakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortadoğu'da ABD'den izin almadan tek bir adım bile atamazsın.

İHA'yı çocuk bile yapar bu kadar büyütmeyin. Önemli olan nükleer silah sahibi olmaktır.
Çocuk bile yapar mı Bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak söylemeliyim ki; o profesyonel (savaş alanında aktif olarak uçuş yapan) İHA'lardan (Çoğu silahlı olduğu için SİHA) birisinin iki parçasını bir araya getirebilin veya bir parça algoritmasını oluşturabilin (algoritmayı düşünebilin o bile yeterli) sizi tebrik ederim. Onlar sizin hayal ettiğiniz veya düşündüğünüz gibi 10-15 bin liralık dronelar değil. (ki onlardanda kullanmadığınızı ve teknolojinin nasıl işlediğiniz bilmediğinizi sanıyorum) Savaş bölgesinde o kadar sinyal kesicinin arasında aktif olarak uçabilmek ve sürekli istihbarat sağlayabilmek gerçekten büyük bir başarıdır. Herhangi bir parti tutmuyorum ve Türkiye İHA teknolojisinde en iyi 3 ülke arasında gösteriliyor.

Ayrıca, Evet nükleer sahibi olmak önemlidir. Ancak nükleer silah olunca şehit olmayacağını falan düşünüyorsanız İran-Amerika geçmişine bakmalısınız.

Utkuunalist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 3 metre kanat açıklığı olan iha var gerçekten abartılacak bir şey değil
Üst mesajı okuyun. Abartılacak bir şey değil diyenlerin hayatında daha bir algoritma bile oluşturmadığını düşünüyorum. Savaş alanında uçan bir IHA'yı 5-10-30 bin liraya aldığın IHA'yla bir mi tutuyorsun? (ki satın aldığın diyorum, yapmayı bile demiyorum)

Yazılımı-teknolojiyi çok küçümsüyorsunuz. Bu işler hazır WP kullanarak site yapmaya benzemez.