Sorum için kusura bakmayın saçma gelebilir fakat kafamı kurcalıyor.
İnsanlar meriç nehrini neden yüzerek geçmiyorlar Yunanistan tarafına. Epey bir video izledim yani bilemiyorum derin diyeceğim fakat videodakins gore dusuncem maksimum 20 dakika yuzerek rahatlıkla gecilebilir. Akıntıda oyle aman aman degil cozemedim işi
meriç nehrinin olduğu yer yani karaağaç , lozanın imzalandığı yer.tarihi bir yer olması nedeniyle etrafı full tsk askeri arazileri dolu. çift taraflı da termal kameralarla izleniyor. genelde edirnede hava hep eksilerde olur.mart bile olsa suya düşsen muhtemelen hipotermiden ölürsün.Ayrıca meriçin akıs hızı da hava yağmurlu degilse cok yavastır. vs vs
sonuc olarak gecmeye niyetlensen bile yüzde 99 çift taraflı termal kameralara yakalanacaksın, askerler anında oraya damlayacak ya türk yada yunanistan tarafından
aslında bulgaristan'a kaçak girmek çok daha kolay , hele bulgarlar a'dan z'ye inanılmaz rüşvetçidir. o yüzden kritik kara yollarında bulgar polislerinin kendi ülkelerinde bile az sözü vardır.genelde almanya'dan gelen avrupa birliği polisleri kontrol yapar .Oraya haftada 2-3 giden bir tanıdığım " git cinayet işle , polislere rüşvetini ver , güle oynaya seni evine kadar geçirirler" der
dipnot : niye yunanlara laf ettiğinizi hiç anlayamadım

hemen hemen herkesin ırkçılıkda yaparak türkiye'den göndermek istediği suriyeleri onların hoş karşılamasını mı bekliyorsunuz

sizde enteresan insanlarsınız