GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parasız verseydin yav ozaman Para olmaz olurmu herşey, adam marka olacak 50 tane ülke gezecek, klip yapacak milyonları kazanacak fenomen olacak, ülkede ses getirecek, sen o adamın marka olacağı domaini para değil deyip ucuza verirsen bence enayilik olur şahsi görüşüm yanlış anlama
Domaini almayı düşünmek akıllıca değil sattığım para az olunca enayilikmi etmiş oluyorum

Şöyle söyleyeyim 40BinTL ye sattık diyelim, Adamla bir gün geçiriyorsun 7-8 saat berabersin, Ve para vermiyorsun Sen 150-200Bin TL ver o adam genede senle 8 saat zaman geçirmez, Herşey para değil parayla sahip olunmayacak bir deneyim yaşadım, Ki zaten Ayriyetten Paramıda aldım ben, 18TLYe emek vermeden aldığım domaini 150TLyede satsam kaar 50.000Tlye de satsam kaar. Ki reynmen jenarik bir domain değil reynmen dışında alan olmaz

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işin komik tarafı " her şey para değil " ise niye domaini satın alıyosunuz. yahut başka bi domain aldığınızı düşünün. o domainle iş yapcak adam gelip domaini istese yine aynı tepkiyle her şey para değil diyip verir misiniz adama sizi yedirip içirse. biraz popülist bi arkadaşa benzettim ben de kendisini ticarette her şey para. kimse kimseyi kandırmasın. adamlar da yedirip içirip ucuza kapatmış domaini. benden 300 binin altına alamazlardı kesinlikle. sebebini sabah yazmıştım uzun uzun ama sonra sildim. dileyen olursa yine yazarım bi ara.
Aynen hocam oda seni bekliyordu 300.000TLye satsada alsam diye

Ki olay şu benim kaç tlye sattığımı bilmeden yorum yapmanızda ilginç Hadi olay benim kaça sattığımı bırakın arkadaş kaç para eder demiş konu o millet benimle alakası yok beni neden eleştiriyorsunuz istersem 50TLye satarım yani sizene