Bende zerre duygulanmadım işlerine gelince osmanlı torunu işlerine gelmeyince siz kimsinizki necip bir millete akıl veriyorsunuz Osmanlı torunu olarak atalarımızın arap coğrafyasında nasıl şehit edildiğini unutmadım bunların ihaneti yüzünden neler çekildiğinide unutmadım çok uzakta değil o günün resimleri halen bulunuyor .Bunlar ülkemizi darül harp bölgesinde olduğunu söylerler sonrada yok siz osmanlı torunusunuz esata karşı savaşın idlibe yardım edin öylemi hadi *** oradan
O kadar çok istiyorsa arap birliği müdahale etsin arabın halinden araplar anlar yemende insanlar ölüyor orası içinde böyle çağrı yapmış mı elin arabının gazına gelmeyiz çok istiyorsa kendi tayfasını götürsün oraya esadla rusyayla savaşsın idlibte bir mehmetçiğimizin canına helal gelse 10 bin arap ölse üzülmem
Aynen öyle hangi arap bu zamana kadar yardım etti bize.Suudi arabistan ümmetin başladığı yer yanındamı şuan biz türküz osmanlıda bizim atamız artık osmanlının torunları değiliz cumhuriyetin çocuklarıyız.Önce tük vatanı.Mısırdaki esma için ağlayanlar uygur türkleri katledilirken neden ses çıkartmıyorlar nedir bu arap seviciliği.Elhamdülillah hepimiz müslümanız yobaz araplardan değiliz ama kafa kesen küçücük çocuklara tecavüz eden.İnsan haklarını savunmayan pisliklerden değiliz.İşinize geldimi osmanlı torusunuz bırakın bu işleri kardeşim.Yıllardır dini sömürüp insanları bir lokma ekmeğe aç bıraktınız bu mu müslümanlık ben osmanlı torunu felan değilim 2 kez hatm ettim.Rabbim ne diyor biliyormusun dini kullanıp ağlayanlar,müslümanız diyip kafa kesenler Allahın adını ağzına alıp çoluk çocuğa sabiye zulm edenler ,tecavüz edenler en büyük kafirlerdir.Suriyeliler türkiyede kaç kadını tecavüz etti kaç kişiyi öldürdü biliyormusun.O senin arap dediklerin ilk fırsatta satıyorlar bizi tarihtede böyle oldu bundan sonrada böyle olacak.Has müslümanlar'a lafım yok tabi
ki.Biz Önce Müslümanız Sonra'da Türk'üz Arap Değil.