Selamın Aleyküm iyi forumlar arkadaşlar,

Bugün belkide bir çoğumuzun mahzun olduğu bir konudan bahsedeceğim KIZLAR
Yaşım oldu 23 insan haliyle artık hayatında bir kız olsun bir ilişki olsun gezip dolaşalım istiyor. Öyle çok yakışıklı bir çocuk olduğumuz söylenemez ama her topalın bir kör alıcısı vardır derler. Maddi durumumuz Allah'a hamd olsun iyi altımızda araba geziyoruz çevremde efendiliğim dolayısı ile sürekli övgüler alırım Ama bu karşı cinsten yana yüzüm hiç gülmedi

Son 6 ay içerisinde iki kız ile tanıştım aralarında üçer ay var her ikisine karşıda bir şeyler hissettim hiç bir zaman gönül eğlendirme yapısında olmadım hep ciddi ilişkilerden yanayım nitekim ilk karşılıkta kızlardan geldi konuşmaya felan başladık niyetimizi belli ettik ama her ikisiyle de 3-4 gün konuştuktan sonra yok sana ölürüm,sensiz yapamam,sen herşeyimsin diyen kızlar ben hazır değilim kimseyi sevemiyorum istemiyorum diyerek beni engellediler

NOT : Tanışır tanışmaz 3.gün kendilerine karşı bir teklifte bulunmadım zaten birbirimizi öncesinde tanıyorduk ve dediğim gibi ilk atakta kızlardan geldi

Bütün kızlar aynı mı? Yoksa benim karşıma çıkanlar mı hep öyle Pavyon pavyon gezip gönül eğlendirme peşinde olmadığımız için mi böyle oluyor

Birde şöyle salak bir özelliğim var 3 günde konuşsam çabuk bağlanıyorum ve sonrasında onlar normal bir şekilde hayatlarına devam ederken ben üzülüyorum gerçekten çok aptalca bi özellik